nie no w sumie "świetnie"....lepszych tematów nie ma na zakładanie tematu....
ale swoją drogą ten dealer jakiś trafiony w łepetynę, to jest dobre:
"Max moment obrotowy: 250 Nm !!! przy 1.500-2.500 obr/min." te wykrzykniki mam na myśli....nie no normalnie podnieta jakich mało, że tdi ma 250 Nm, cud odkrył...żal.pl i do tego bardzo "prawdziwa" informacja że max Nm jest dostępny przez 1000 Nm...hehehe
To nie ma co się dziwić, że to pewnie nie ambition tylko jakaś inna wersja
nie no w sumie "świetnie"....lepszych tematów nie ma na zakładanie tematu....
Oj tam, nie przesadzaj. Temat na Off Topic jak każdy inny. Raz już widziałem taką wersję w salonie i byłem nieźle zaskoczony. Teraz znów widzę więc napisałem... Cennik mówi w FL że listwy są lakierowane a to druga czarna sztuka z takim bajerem.
Wziac VIN i bedzie mozna sprawdzic jakie to ambition jest i na jaki rynek.
Poza tym odnosnie tego momentu obrotowego i spalania utwierdzjaa tylko mnie w przekonaniu jakie pojecie o samochodach ma ASO.
Listwy, brak siateczek w elegance, twarde boczki drzwi.. i o ilu rzeczach jeszcze pojęcia nie mamy :? Dlatego tym razem (po 3 skodach kupionych w salonie) odpuściłem octavie.
z doświadczenia wiem, że u tego dilera można uzyskac cenę jak w Krakowie. Kwestia negocjacji.
kwestia tego jaka cene mozna uzyskac w Krakowie
Jak pisze Yarwa w Gall - ICM można dostać dobrą cenę i wiele załatwić przy zakupie. Powtórzę się dostaliśmy taką cenę na 3 sztuki niby już nie do znalezienia dla innych dealerów Tourów że nikt inny nie był nawet blisko ich ceny. Na dodatek transport 3 aut do Warszawy w cenie :lol:
oszczędności są dosłownie na wszystkim nawet głupie nowe dywaniki "gumowe" z ASO też nie są takie jak kiedyś miałem jeszcze w Złotej, z takiego fajnego tworzywa, tylko z jakiejś takiej zwyklejszej chamskiej gumy właśnie...
ale oszczędności nie są zapewne domeną Skody teraz.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz